Het gaat om ons

Het gaat om ons

Eyeshot is een toonaangevend bedrijf op het gebied van irisfotografie. Elk irisportret van onze klanten wordt zorgvuldig bewerkt door ons gespecialiseerde grafische team en kan op verzoek worden gepersonaliseerd met verschillende effecten.

Onmiddellijk Impact met een Blik

Bij Eyeshot gebruiken we speciale effecten om de schoonheid en uniciteit van de irissen te benadrukken. Onze klanten kunnen kiezen welke effecten ze willen voor hun irisfoto's. Op deze manier weerspiegelt elk irisportret de unieke stijl en persoonlijkheid van de persoon.

Gepersonaliseerde Afdrukopties

We bieden onze klanten niet alleen onvergetelijke irisfoto's, maar ook de mogelijkheid om deze speciale momenten te vereeuwigen met verschillende afdrukmaterialen. Met diverse opties voor afmetingen en materialen is er voor elk huis en elke smaak wel iets te vinden. U kunt kiezen uit acrylglas, canvasafdrukken, fotoblokken en digitale bestanden.

Eyeshot is nu heel dichtbij

Het is nu veel eenvoudiger om deze bijzondere ervaring te beleven. Met onze 7 filialen in Nederland, waaronder Amsterdam, Enschede, Eindhoven, Rotterdam, Rotterdam, Utrecht, Leeuwarden en Zwolle, zijn we altijd in de buurt.

Klanttevredenheid staat voorop

Bij Eyeshot is klanttevredenheid een van onze hoogste prioriteiten. Voordat we met afdrukken beginnen, vragen we onze klanten om hun foto's zorgvuldig te controleren en goed te keuren. Dit helpt ervoor te zorgen dat we aan de verwachtingen van elke klant voldoen en de gewenste resultaten behalen.

Bij Eyeshot streven we ernaar om via irisfoto's bijzondere momenten en persoonlijke expressie vast te leggen en te vereeuwigen. We staan klaar om de diepten van onze klantenogen te verkennen en ze speciaal te maken.
Back to blog