ER ZIJN MAAR DRIE STAPPEN NODIG OM JOUW INDIVIDUELE KUNSTWERK TE MAKEN

 • Step 1

  Photography
  We photograph your eye with our professional Eyeshot Photobox to capture every little detail of your iris.
 • Step 2

  Editing
  The pictures taken are edited by us in the dimensions regarding your product selection and design.
 • Step 3

  Printing
  Our high-definition technology brings out the best in your eyes at the printing stage. .
Your Image Description

Ons nieuwe product!

HOW CAN I GET MY EYE PHOTOGRAPHED?

1. Select your size and order the product.

2. Make an appointment.

3. You will receive an email confirmation of your order.

Are you ready for us to transform your iris into a work of art?

1 of 8

VOOR JE GELIEFDE ...

1 of 8

Product overview

Float glass is a valuable and sublime material for interior decoration. With its flawlessly smooth surface and crystal-clear transparency, it shows the images perfectly in the scene. Images printed on classic glass show a harmonious elegance, especially in combination with a refined furnishing style.

Shop

Special features

• High Dynamic color results • Printed directly onto real glass • 10 mm thick flat ground glass • Polished and visible edges • Resistant to stretching, warping and scratching

Shop

Wat onze klanten over ons zeggen

Ilse Cortenbach
een week geleden

Wij zijn op de locatie in Eindhoven geweest om de foto’s te maken. Hele aardige man die alles goed uitlegde en geduld had om de mooiste foto te maken. Binnen 24 uur hadden we ons ontwerp al ontvangen en dat zag er super mooi uit, meteen een mail terug gestuurd met goedkeuring, en binnen een week hadden we onze ogen op acrylglas (75x50cm) al in huis. Super goede service en heel blij met het eind resultaat.

alida van der kroft
een week geleden

We hadden een hele leuke meneer in Amsterdam die de foto's nam. En dezelfde dag al een mail met de foto. De communicatie per mail ging ook heel goed. Hij is uniek en prachtig geworden. We zijn er zo ontzettend blij mee. Echt een prachtig kado voor ons 25 jarig huwelijk.

Gwendolyn Breemen
3 maanden geleden

We hebben Eyeshot gevonden via google. Bij het maken van een afspraak goed en duidelijk gecommuniceerd door een engelse werknemer. Op de dag zelf vriendelijk geholpen door de man die ons de fotos maken legde alles rustig en fijn uit. Na het maken van de fotos kregen we al snel de eerste opzet van de foto. Na 1 week onze foto op acryl plaat 70x50 binnen. Als we kinderen krijgen komen we zeer zeker terug voor hun ogen Zeker de 5 sterren waard..

Andre Schoonen
een maand geleden

Zeer tevreden over het eindproduct van Eyeshot. Gekozen voor de "Acrylglas - pure" uitvoering met drie ogen, en het eindresultaat is echt fantastisch. Het maken van de foto's zelf was redelijk snel gebeurd, door een vriendelijke en behulpzame fotograaf. Meteen de volgende dag was het ontwerp klaar ter goedkeuring, en al binnen een week kwam het uiteindelijke product aan, ruim binnen de gestelde aflever periode. Voor mijn vrouw was de foto met de irissen van onze drie kinderen, het een perfecte cadeau voor haar verjaardag.

Marielle Brouwers
een maand geleden

Super tevreden met het resultaat! Deskundig en zeer vriendelijke mensen. Snelle levering. Goed overleg over het resultaat. Een mooie, blijvende herinnering. Normale foto’s “verouderen”, ogen niet…. En de ogen weerspiegelen de ziel van een mens…. 3 generaties op een foto….

Ricardo Rijsbergen
in de afgelopen week

We zijn zeer tevreden over het eindresultaat, ze hebben er echt een pronkstuk van gemaakt . Een echte eyecatcher zeg maar . De kleuren en het collision effect zijn echt heel mooi geworden , en herkenbaar. En dan hebben we het niet eens over de goede persoonlijke service, een aanrader voor een ieder die iets speciaals en persoonlijks wil om in huis te hebben !!

Josanne van Klooster
in de afgelopen week

Fantastische maar vooral unieke ervaring. Wij waren in Utrecht aan de oude gracht, leuk winkeltje met vriendelijk personeel. En voor altijd het oog van mn zoon aan de muur. Wij zijn super tevreden!

Ils
Ils
3 weken geleden

Eyeshot Enschede geweest. Zijn goed geholpen en er is voor ons meegekeken naar de mogelijkheden. Goed advies is er gegeven. Aardige fotograaf. De “studio” zit tussen de huizen, staat wel goed aangegeven met borden. Opdracht van de foto binnen gekregen. Deze was helaas door de drukker niet goed gedrukt. (Zat een witte rand omheen die er niet hoorde) Mailtje gedaan over de fout in het eindproduct en super snel telefonisch reactie gehad. Super begripvol en excuses aangeboden. Dit probleem lag bij de drukker helaas. Dit is super netjes opgelost. Kregen de nieuwe met 4 dagen al in huis! Echt hele fijne service met goede oplossingen! Ook erg blij met het goede resultaat 😍

Nick Bel
2 weken geleden

Foto’s gemaakt door een uiterst vriendelijke man in de vestiging in Eindhoven. Hij had veel geduld, helemaal toen de jongste op de foto moest. Foto’s werden ‘s middags om drie uur gemaakt en het eerste ontwerp was aan het begin van de avond al binnen, echt supersnel! Een kleine aanpassing wordt nog gemaakt en dan is hij helemaal klaar. Als kers op de taart krijgen we nog een tweede uitvoering gratis! Kortom, superbedrijf met goede, snelle en vriendelijke service!

Jurrie Zimmerman
een maand geleden

Wij zijn in Rotterdam geweest voor de foto's. Niet alle irissen waren in een keer goed, maar het was geen probleem om terug te gaan om kosteloos nieuwe foto's te laten maken. Contact verloopt erg soepel de medewerkers zijn heel behulpzaam en gastvrij. Zelf had ik de irissen iets scherper (meer detail en diepte) verwacht maar al met al hebben wij nu een mooi kunstwerk in huis hangen😊