OVER ONS

Welkom in de kleurrijke wereld van Eyeshot.

Ben je klaar om van je iris een kunstwerk te maken? Ons ervaren team staat klaar om een uniek product te creëren door technologie en kunst te combineren. We kunnen de fijnste details en unieke kleuren van je ogen vastleggen. Elk oog heeft zijn eigen unieke kleuren en kenmerken - dit is wat jouw ogen buitengewoon maakt!

Hoe werkt het proces?

Je kunt je afspraak boeken door de dichtstbijzijnde winkel te selecteren via het online systeem op onze website. Als je twijfelt over de productkeuze, schrijf ons dan en we plannen een afspraak voor je in. Zorg ervoor dat je op de dag van de fotoshoot geen oogmake-up draagt, vooral geen mascara. Hierdoor kan de lens niet scherpstellen op de iris en wordt het moeilijk om de gewenste scherpte van de foto te krijgen.

Na de fotoshoot

De foto's worden binnen een paar dagen bewerkt door ons professionele grafische team. Zij streven ernaar om alle kleuren en details van je iris zo goed mogelijk naar voren te laten komen. We sturen het ontwerp binnen 1-3 werkdagen per e-mail naar je door. Na jouw goedkeuring van het ontwerp begint het drukproces.

Klanttevredenheid is onze topprioriteit. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn met hun producten.