FAQ

VIND ANTWOORDEN OP VEELVOUDIGE VRAGEN

Inklapbare content

Hoe werkt het?

Eerst maak je een foto van je linker- of rechteroog bij de locatie naar jouw keuze. Met onze Eyeshot photobox kunnen we zelfs de kleinste details van jouw iris vastleggen.
Binnen 2 á 3 dagen na de shoot krijg je een bevestigingsmail. Als je tevreden bent met de foto zullen wij het afdrukken en naar jouw thuisadres versturen.

Hoelang duurt het proces?

Het fotograferen duurt enkele minuten per persoon!
Dankzij onze gespecialiseerde software kan ons grafische team direct na de fotoshoot beginnen met het bewerken van de foto’s. Dit proces duurt 2 á 3 dagen.

Kan ik de foto's voor het afdrukken zien?

Dat kan zeker! We zullen je per e-mail informeren zodra we klaar zijn met het bewerken van de foto’s. In deze e-mail zal er een bevestigingslink zijn voor als je tevreden bent met het ontwerp. Er is ook mogelijkheid om aanpassingen aan te vragen.

We zullen alleen afdrukken als je 100% tevreden bent en de foto hebt bevestigt!

Waar kunnen we op afdrukken?

Je kunt kiezen vanuit de volgende materialen;

· Acrylglas

· Canvas

· 25 mm Dik Fotoblok

Kan ik meer dan een iris per afdrukken per foto?

Ja, dat kan! Je kunt kiezen van een van de volgende opties in onze webwinkel.

· Universe

· Collision

· Pure

· Fusion

· Butterfly

· Spark

Kan iris fotografie ook worden gedaan met lichte of donkere ogen?

De ogen zijn unieker dan een vingerafdruk, wat ze zo special maakt! De kleur maakt niet uit, want met onze geavanceerde technologie kunnen we alle details van alle oogkleuren vastleggen!

Hoe kan ik mijn foto personaliseren?

Je kunt een korte tekst, zoals een naam of datum, toevoegen. Na de fotoshoot kun je de medewerkers jouw wensen aangeven!

Wat is de minimumleeftijd?

Wij raden iris fotografie aan voor kinderen van 3 jaar, of ouder.

Werkt het met contactlenzen?

Als je zachte contactlenzen draagt kunnen foto’s zonder probleem worden gemaakt. Bij harde lenzen moeten deze tijdens de fotoshoot uit worden genomen.

Hebben jullie ook cadeaubonnen?

Jazeker! Je kunt een cadeaubon gemakkelijk via onze website bestellen. Onze cadeaubonnen zijn digitaal, dus perfect als je haast hebt! Je zult de cadeaubon, met code, via een e-mail direct ontvangen nadat je bestelling rond is.

Behouden jullie de foto’s?

Data veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We behouden de foto’s voor een maximum van 5 jaar, voor het geval dat je nogmaals een bestelling wilt plaatsen. Als je niet wilt dat de foto’s worden opgeslagen, kunnen ze verwijderd worden.

Hoe kan ik nog een bestelling plaatsen?

Nadat je de eerste bestelling hebt geplaatst, zul je een foto-nummer ontvangen. Met dit nummer kun je op ieder moment een nieuwe bestelling plaatsen op onze website. Met jouw toestemming zullen we de foto’s voor een maximum aan 5 jaar bewaren.